Procter & Gamble Uncategorized Husqvarna Automower evaluatie Deel 7 – I Messed Up

Husqvarna Automower evaluatie Deel 7 – I Messed Up

We komen dicht bij het einde van onze Husqvarna Automower -evaluatieserie. Hier is de laatste update van de afgelopen twee weken.

Secundair gebied

De bedrijfsmodus van de secundaire gebied wordt gebruikt wanneer u een extra deel van de tuin heeft dat niet van de primaire kan worden bereikt. Het selecteren van het menu Secundaire gebied biedt drie opties., Uit de handleiding …

Maaien tot lege batterij – deze keuze is geschikt voor een groot secundair gebied dat meer dan 90 minuten nodig heeft om te maaien.
MOW 90 MINUTEN – Deze keuze is geschikt om onnodig maaien en vertrapt gras in een secundair gebied van klein/middelgrote siated te voorkomen.
MOW 30 minuten – Deze keuze is geschikt om onnodig maaien en vertrapt gras in een klein secundair gebied te voorkomen.

Als de grasmaaier de modus van de secundaire gebiedsgebied in rekening brengt, zal deze volledig opladen, ongeveer 50 cm uitschakelen en dan stoppen om u te laten begrijpen dat deze wordt opgeladen en bereid om te beginnen. Leuke touch.

Twee helften

De geautomatiseerde Huis -voortuin bevindt zich in twee helften en we hadden erover nagedacht om dit secundaire gebiedsfunctie te gebruiken. De enorme zijde heeft een 3 meter brede gang die naar de achtertuin leidt. Vanaf daar is er echter slechts een smalle strook (slechts 60 cm breed op het smalste punt) die teruggaat naar de kleinere voorkant.

Onze oorspronkelijke installatie bedekte alleen de enorme voortuin plus de achtertuin, niet het smalle voorste gedeelte. Maar onze prachtige Husqvarna -dealer betaalde ons een tijdje terug en werkte hun magie. Nu kan de auto alle drie de gebieden bereiken, maar hoewel dit vrij veel buiten zijn stijlparameters valt, zijn we blij dat we dat allemaal goed werken. Dat brengt ons totale gebied op van 2.700 vierkante meter tot ongeveer 3.000.

Vlek snijden

Het kostte nog een intensieve snijperiode om de smalle kant van de voortuin naar de benodigde hoogte te krijgen. Nadat dat totaal was, begon ik de machine opnieuw op de timer te steunen, onze dealer adviseerde om weg te gaan van het 24/7 regime en probeerde de ton op de machine te verminderen.

Ik heb de timer de afgelopen weken een aantal keren verlaagd en uiteindelijk tot 14 uur per dag gedaald. Dit was gewoon niet voldoende tijd, omdat een combinatie van het nieuwe gebied evenals de intense groei van de warme natte weersomstandigheden betekende dat het gras bijna ‘s nachts onhandelbaar leek te zijn. Helemaal mijn schuld.

Dus we hebben de laatste tijd veel ‘spot snijden’ gezien, evenals eerder elke keer dat we de snijtijd voor de maaier of de snijhoogte hebben verkort. Spotknipsel is een programma dat de machine onmiddellijk in een spiraal brengt wanneer het langer gras detecteert. Je kunt dit ook handmatig aftrappen en het is nuttig voor dingen zoals het snijden van een zijn waar er tuinmeubels zijn. U kunt de tafel optillen, evenals stoelen en de maaier laten werken. Het gaat onmiddellijk terug naar zijn reguliere bedrijfsmodus wanneer het klaar is.

Donkere stilte

Sommigen van jullie hebben precies gevraagd hoe vredig de maaier is en wanneer hij in het donker kan snijden. Dit zijn absoluut twee van de dingen die we nog steeds het meest verbazingwekkend vinden aan de auto. Het is echt vredig (57 dB), evenals het snijdt in de pikzwart dood van de nacht precies hetzelfde als als het daglicht was – inspecteer het einde van de onderstaande video.

Dus hier is het zevende deel van onze video -review (houd leuk, deel en abonneer je).

#
Voorbeeld
Product
Beoordeling
Prijs

1

ISE® Vervanging 50m Limiet Cable voor Husqvarna Automower 450x / 450xh

2 beoordelingen

£ 21,00

Koop op Amazon

2

Husqvarna Automower Messerscheibe Trennschreibe 420 430x 440 450 x 520 55036 beoordelingen

£ 24,10

Koop op Amazon

3

Husqvarna FlyMo Automower Robotic Replacement Heavy Duty Blades 9 Pack

6 beoordelingen

£ 25,00

Koop op Amazon

4

Husqvarna Automower skids, Gleitteller voor werfmaaier 420 430X 440 450X

34 beoordelingen

£ 32,00

Koop op Amazon

5

Automower G2 Battery, PowerAxis 18V 3000 mAh NIMH Batterij Vervangen voor Husqvarna Automower G2 SH Solar …

72 beoordelingen

£ 41,99

Koop op Amazon

Zorg ervoor dat u alle 8 delen in deze video -evaluatieserie inspecteert …

Deel 1 – De robots komen eraan

Deel 2 – De 1e snede is de diepste

Deel 3 – Perfecte timing

Deel 4 – Linkbesturing

Deel 5 – regen of glans

Deel 6 – Gestolen?

Deel 7 – Ik heb het verknald

Deel 8 – Een Tesla voor uw tuin

www.automowerChallenge.co.uk: Husqvarna.com

Meer willen? – Volg ons op Twitter, zoals wij op Facebook, of meld u aan voor onze RSS -feed. U kunt deze nieuwsverhalen zelfs via e -mail laten bezorgen, rechtstreeks naar uw inbox.

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Laatste update op 2021-10-04 / Affiliate links / foto’s van Amazon Product Marketing API

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *