Procter & Gamble household Crestron introduceer MC3 3-serie aangedreven door Core 3 OS

Crestron introduceer MC3 3-serie aangedreven door Core 3 OS

Crestron zal zijn nieuwe generatie MC3 tonen op ISE 2012, het allereerste 3-serie beheersen systeem aangedreven door Core 3 OS. Creston stelt dat dit systeem is opgericht en is ontworpen als een IT -platform, in plaats van een AV -systeem, evenals het is ontworpen om een ​​basis te bieden voor krachtige geïntegreerde bouwinnovatie en geavanceerde huisbesturing.

“De MC3 combineert zowel de flexibiliteit als de snelheid van een computerbesturingssysteem met de betrouwbaarheid van een netwerkapparaat, waardoor realtime multitasking kan worden uitgevoerd, maar liefst 10 onafhankelijke programma’s tegelijkertijd, allemaal interactie met elkaar op exact hetzelfde platform. Een volledig geïntegreerd 3-serie platform ontketent meer verwerkingskracht, snellere snelheden, meer geheugen, verbeterde beveiliging en krachtige multitasking-mogelijkheden die de stijl en de toepassing van geïntegreerde bouwbeheer en huistechnologie vereenvoudigen.

Bij het uitvoeren van upgrades naar elk type enkel deel van het beheersysteem, is het niet langer nodig om te verwijderen en het hele systeem bij te werken. Aangezien elke module wordt verdeeld, heeft een herstart of upload van één programma geen invloed op de andere, wat resulteert in minder programmering en geen downtime.

Upgrades kunnen nu worden uitgevoerd op elk type privésubsysteem – AV, verlichting, klimaatregeling, evenals bijvoorbeeld beveiligingssystemen – terwijl de andere programma’s naadloos op de achtergrond kunnen worden uitgevoerd, exact dezelfde methode die het upgrades uitvoert. Tot nu toe, om een ​​aanpassing van één subsysteem aan te brengen, moest het hele systeem worden afgesloten.

Dit speciale IT-gebaseerde ontwerp stelt integrators in staat om systeemonderhoud en groei uit te voeren in methoden die nooit eerder mogelijk zijn, waardoor de runtime-effectiviteit en stabiliteit toenemen. Voor zakelijke campussen en universiteiten met tientallen, honderden of talloze kamers, evenals organisaties met faciliteiten in steden over de hele wereld en in verschillende tijdzones, onderhoud, probleemoplossing, upgrades en debuggen kunnen snel worden uitgevoerd, veilig als zo naadloos.

“Als industrie moeten we beginnen te geloven over AV als infrastructuur, in plaats van als een zelfstandige entiteit,” verklaarde Robin. “De besluitvormers zijn niet langer de traditionele AV -manger, ze zijn het managers, facilitaire managers, architecten, echte landgoedontwikkelaars en bouwers. Ze willen dat al hun systemen – verlichting, HVAC, AV, bouwbeheer, evenals anderen – op een enkel platform, maar tot nu toe heeft niemand een oplossing kunnen bieden. ”

Op een enkel platform met 3-serie is volledig geïntegreerd beheer van entertainment, AV en milieusystemen in industriële gebouwen, huizen, scholen, hotels en casino’s, commandocentra en multi-campus omgevingen is sneller, eenvoudiger, AS en effectiever dan voorheen mogelijk of ingebeeld. ”

www.crestron.co.uk: Crestron iPad Docking Station

Meer willen? – Volg ons op Twitter, zoals wij op Facebook, of meld u aan voor onze RSS -feed. U kunt deze nieuwsverhalen zelfs via e -mail laten bezorgen, rechtstreeks naar uw inbox elke dag

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *