Procter & Gamble household Tijdbesparende suggesties voor de vakantie

Tijdbesparende suggesties voor de vakantie

Met alle plannen en voorbereidingen die we tijdens de vakantie aannemen, kunnen december veel meer waanzamer dan feestelijk voelen. Onze lijst met nuttige suggesties zal u helpen om bovenop de details te houden en u in staat te stellen veel meer tijd te besteden aan het genieten van waar het seizoen echt om draait.

In dit artikel: Geschenkwikkelkaarten Ideale cadeautjes Deck Parts the Halls

Cadeaupapier

Houd de benodigdheden voor het inpakken van cadeau op één ordelijke locatie door een draagbaar inpakstation samen te stellen. Koop een lange opbergdoos (een die onder het bed past, is ideaal) om rollen papier vast te houden, met kleinere containers erin voor het houden van lint, tape, cadeaubonnen, schaar en pennen. U kunt de doos naar elke kamer in het huis vervoeren voor het snel en gemakkelijk inpakken van geschenken met al uw benodigdheden bij de hand.

Blijf bij het winkelen voor vakantiecadeau -wrap bij een beperkt kleurenpalet. Geschenken zien er niet alleen onder de boom uit, maar je bespaart tijd tijdens het verpakken als je zonder een tweede gedachte papier, lint en labels kunt mixen en matchen.

Tag je geschenken zodra je ze inpak om te voorkomen dat je het aantal uitspreekt van wat wat is.

Wenskaarten

Het schrijven en verzenden van vakantiekaarten kan een tijdrovend project zijn dat het best wordt aangepakt in korte bursts. Stroomline het proces door een draagbaar poststation voor vakantiekaart te maken dat u kunt instellen wanneer u een totaal gratis moment hebt. Plaats in een gemiddelde opslagbak verschillende sets vakantiekaarten, lijsten met vrienden en familie, waaronder postadressen, boeken met postzegels, retouradreslabels en enkele betrouwbare pennen. Het hebben van al uw benodigdheden op één locatie bespaart u tijd en zorgt ervoor dat het project minder ontmoedigend aanvoelt.

Houd de ontvangers bij van elke kaartstijl die u verzendt. Je kunt je overgebleven kaarten volgend jaar met vertrouwen gebruiken, wetende dat vrienden en familie niet twee jaar op rij dezelfde kaart krijgen.

Houd Tabletops overzichtelijk door vakantiekaarten vast te pinnen die u op een kurkbord ontvangt opgehangen in de keuken of gang. Geef de kaarten een feestelijke achtergrond door het bord te bedekken met mooie vakantiewikkeling.

Perfecte cadeautjes

Bekleed online winkels om ideeën te krijgen voordat je naar het winkelcentrum gaat. Of koop geschenken online vanuit het comfort van uw huis. Profiteer van online winkels die een cadeauverpakkingsservice bieden, zodat geschenken rechtstreeks naar de stadsvrienden en familie kunnen worden verzonden.

Als uw schema zich vult met uitnodigingen voor vakantiegebergt, zorgt u voor wat tijd om te winkelen voor kleine gastvrouwgeschenken waar iedereen van zou houden: gastronomische etenswaren, seizoensgebonden muziek, mooie kaarsen of flessen rode wijn maken allemaal fantastische aanbiedingen. Je hoeft nooit met lege handen te verschijnen en je bedachtzaamheid zal een uitnodiging volgend jaar garanderen.

Geef cadeaubonnen: met de meeste verkopers die cadeaubonnen verstrekken bij de denominatie van uw keuze, is dit snelle en gemakkelijke aanbod nu volkomen acceptabel, zelfs de voorkeur, vooral voor gedoe-vrienden of de moeilijke te shop-voor tieners op uw lijst.

De gangen pakken

Plan een intieme boom-trimmende partij. Als je vrienden en familie hebt om je te helpen je huis te versieren, bespaart je tijd terwijl je warme chocolademelk inhaalt.

Houd het simpel: plaats een paar glanzende ornamenten in een decoratieve kom, leg een paar jaartakken op je mantel, voeg bloeiende amaryllis -planten toe aan tafelbladen of wikkel kleine witte lichten rond potpalmen om onmiddellijk kamers te injecteren met de vakantie geest.

Organiseer en bewaar vakantiedecoraties in duurzame plastic bakken. Wikkel decoraties in weefselpapier, sorteer ze in containers per kamer en label elke bak dienovereenkomstig. Dit helpt breuk te voorkomen en het decoreren van een fluitje van volgend jaar te maken.

Krijg veel meer ideeën voor de feestdagen in onze kerst- en vakantiegids!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *