Procter & Gamble household Tour in een op maat gemaakte huis met volwassen goed uiterlijk

Tour in een op maat gemaakte huis met volwassen goed uiterlijk

Designer Sloan Mauran had deze neo-Georgische met zes slaapkamers altijd in Uptown bewonderd en had het zelfs gefotografeerd als een bron van inspiratie. Dus toen het te koop kwam, gingen zij en echtgenoot Adrian Tauro de kans op om er hun droomhuis van te maken. Binnenin was het huis van de eeuwwisseling een tijdcapsule uit de jaren 1950-zeer geliefde maar behoefte aan een revisie. De ruimte was gestript, hoewel de voetafdruk en het raam- en deuropeningen in wezen hetzelfde bleven. “Ik hou van het idee van een persoonlijke geschiedenis”, zegt Sloan. “Er is iets troostends aan dingen die bekend zijn.” Als gevolg hiervan is het een echte fusie van ontspannend en cool – ideaal voor zowel vermakelijke als krullen op de bank.

De Turn-of-the-Century Georgian is elegant omlijst door buxushedges en een Allée van Linden-bomen voor een formele, maar ingetogen blik. Nieuwe ramen en deuren zijn gemaakt op basis van de originelen. “Ik hou van dingen die klassiek zijn – die symmetrie hebben en grote proporties,” zegt Sloan.

In de woonkamer van Sloan en Adrian staat een schilderij dat al jaren in de familie van Sloan staat centraal op een gewaagde zwarte muur. Het zwart strekt zich uit tot de gesneden Ierse kalksteen open haard surround en de kandelaars (op mantel), geven dit middelpunt veel meer aanwezigheid. “De woonkamer heeft een overgangslook, met enkele eigentijdse elementen, maar het is nog steeds verfijnd in de manier waarop het is benoemd”, zegt Sloan. Een vijgenboom en een vaas met sculpturale takken voegen beweging en leven toe.

Een hoek van de eetkamer is een studie in contrasten: schaduw en licht, zwart en wit, vierkant en afgerond. “Ik vind het leuk om de kunst echt in een kamer te hebben, terwijl al het andere stil is”, zegt Sloan. Manila Hemp Wallpaper van Phillip Jeffries is een arresterende achtergrond waarmee de accessoires en kunst opvallen. “Je hebt een goede basis nodig – maar de finishing touches maken het verschil in de wereld,” zegt Sloan.

Lang en mager, de keuken is bijna een overdreven kombuis met een 17 1⁄2′-lang eiland dat voldoende voorbereidende ruimte gebruikt voor Adrian, die dol is op koken. Een dramatische muur van Statuario Marble dient als een luxueuze achtergrond van het fornuis, dat fraai wordt ingelijst door de bleke Cerus-Oak-kasten en een slank bijpassend schot. “Ik hou van scheiding tussen de keuken en de familiekamer – ik wil geen vuile gerechten uitchecken”, zegt Sloan.

Voorheen een wasruimte, het rustige ontbijtruimte aan één uiteinde van de keuken wordt overspoeld met licht uit de achtertuin. Sky-high, cerus-oak ingebouwde ins van downsview keukens verbergen strak alles, van het serveren van schotels en tafellinnen tot jassen en wanten, en een kunstzinnige met goud beklede hanger van Catellani & Smith voegt een ander gewaagd zwart accent toe.

“Een familiekamer is het beste in een eigentijdse stijl met weinig tchotchkes en geen harde randen, vooral met kinderen,” zegt Sloan, die alle zitplaatsen in de hare stoffte. De open haard en de deur staan ​​daarachter zijn panelen in gestreepte onyx. Walnut ingebouwde ins van downsview keukens helpen de tv te verbergen.

Een nieuwe met de hand bezwakte ijzeren balustrade gegarneerd met een koperen rail verandert dramatisch het uiterlijk van de trap. De liefde van het paar voor kunst is duidelijk in de bovenverdieping, waar een groot stuk van David Joron een warme, doordachte toon zet die naar de bibliotheek leidt. Een zebra-printloper van Stark-tapijten en moderne kubuskunst voegt een speelsheid toe, terwijl de vloeren met wijd plank de vloeren van de plank de look verzachten.

De gecanneleerde lijnen van een bureau in kunst deco-stijl van Barbara Barry en vierkante platformbed spelen elkaar mooi af in de directeurSlaapkamer, waar een rustig palet van grijstinten en bruin een rustgevende toon zet.

Ingebouwde handgrepen op de hoofddouche -ijdelheid doen denken aan oude campagnekisten. Het gebruik van steen gaat hier verder met vloeren en muren in Bianco Lasa Marble contrasteren door een zwart marmeren aanrecht.

Drama bereikt nieuwe hoogten in het belangrijkste bad, waar een glanzende Bianco Lasa marmeren vloer en ei-vormig soaker-bad worden contrasterd door een zwart marmeren voetstuk en eenzaam sculpturale stoel. “We hebben een grote kamer geselecteerd met afzonderlijke waterkasten in plaats van twee kleinere badkamers”, zegt Sloan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *