Procter & Gamble Uncategorized Kijk wat er gebeurt als een architect een gedateerde B&B transformeert!

Kijk wat er gebeurt als een architect een gedateerde B&B transformeert!

Terwijl u het huis van architect en interieurontwerper Darcie Watson in het centrum van Toronto nadert, kunt u meteen zien waarom ze het moest hebben. Het huis van 1905 is groots, prachtig en op een benijdenswaardige met bomen omzoomde straat-een tijdloze schoonheid. Toen ze het Edwardiaanse huis 10 jaar geleden vond, was het een bed-and-breakfast met negen slaapkamers die er slechter uitzag voor slijtage, maar Darcie wist dat ze het kon redden. “Ik liep hier echt naar binnen en voelde dat dit huis iemand nodig had om het te helpen”, zegt ze. Darcie heeft samengewerkt met de veelgeprezen architect en ontwerper S. Russell Groves in New York aan luxe woningen en winkels en heeft het oog voor detail nodig voor zo’n grote revisie. Ze werkt nu met Toronto Architect-Artist Philip Beesley en runt haar eigen ontwerpbureau, AreaCode.

Darcie verdeelde het gebouw in drie aanzienlijke eenheden: huurappartementen op de kelder en het hoofdniveau, en haar eigen huis op de tweede en derde verdieping. “Het moeilijkste was hoe het traditionele en moderne te integreren op een manier die er niet opzichtig of gekunsteld uitzag,” zegt ze. Klik door om het resultaat van haar nauwgezette transformatie te zien.

De houten lambrisering en trap worden aangevuld met tijdloze Fior Di Bosco Marble Flooring. Een sculpturale hot-pink vintage stoel is het uitroepteken.

Stalen planken wikkelen zich om een ​​hoek tussen de keuken en de eetkamer. Ze strekken zich uit van de door de fabriek geïnspireerde deur van het balkon, die op Darcie’s must-have lijst stond.

Velvet-bedekte stoelen bieden een pluche baars in de woonkamer.

De donkere muren op kantoor veroveren de stemming van een traditionele bibliotheek. Darcie Watson gebruikte Millwork dat de foyer nabootst om van de juwelierskamer af te kaderen.

Darcie koos ervoor om het freeswerk een knappe houtskool te schilderen voor drama.

Darcie in de keuken op de tweede verdieping die uitkijkt over de tuin. Zwarte vervolgkeuzelijst
plafondlampen balanceren de stalen mullions en planken.

Gasten houden ervan om rond het 4′-vierkante eiland van de keuken te zitten, dat is gemaakt van geborgen Amerikaanse kastanje en coldrolled staal. De achtergeschilderde glazen wand en witte glazen deuren van de bovenste kasten stuiteren licht rond de kamer.

Diep onderste kasten maken de keuken zeer functioneel, terwijl de bovendeuren omhoog schieten om gemakkelijke toegang tot gerechten en steelware mogelijk te maken.

Weselende inzetstukken, waaronder een schotelrek, mes opslag en beweegbare elektriciteit
Sockets geven de keukenflexibiliteit. “Toen ik voor het eerst het Valcucines -systeem zag op de interieurontwerpshow in Toronto, stopte ik in mijn tracks en dacht ik:” Wauw, wat een slimme manier om aan een keuken te denken “, zegt Darcie.

Een potvuller met een pull -outmondstuk heeft een afvoer eronder om morsen te vangen – een van de vele slimme aangepaste functies in de keuken.

Darcie wilde dat de badkamer op de tweede verdieping onverwacht en speciaal zou zijn. De vloeren
en muren zijn bekleed in circa-1905 encaustic tegelsSelecteer meubels creëren zones in de open-concept slaapkamer en ensuite, inclusief een vintage touw-en-leer stoel van de Braziliaanse ontwerper Jean Gillon.

Tour deze slaapkamer op H&H TV.

“Liggen in het bad met het 11′-brede venster open voelt bijzonder luxueus aan wanneer je de nachtelijke geluiden buiten kunt horen en de bries kunt voelen”, zegt Darcie. De deuropening daarbuiten leidt naar een ruime kleedkamer opgehelderd door dakramen.

Darcie wilde een intiem gebied creëren om te loungen, dus zette ze een casual leeshoek met dikke vloermussens in een hoek van de hoofdslaapkamer. “Door je niveau naar de vloer te verlagen, kun je de kamer vanuit een andere invalshoek ervaren,” zegt ze.

Tour dit huis op H&H TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *