Procter & Gamble household Dit nieuwe Ottawa Hotel Masters Contemporary Canadian Style

Dit nieuwe Ottawa Hotel Masters Contemporary Canadian Style

gelegen in de drukke Byward Market, het Andaz Hotel is ontworpen door Toronto’s Mason Studio, die het hotel vulde met gebaren die het een rijk gevoel van plaats bieden. Canadese ambachtslieden werkten samen met Mason Studio aan belangrijke elementen, zoals de verlichting in de lobby door Hollis + Morris, die zes verschillende soorten Canadees hout gebruikt. Koper is een terugkerend materiaal, beïnvloed door de daken van de gebouwen van het parlement.

En elke verdieping vertegenwoordigt werk van kunstenaars uit een enkele provincie of territorium, waardoor elk niveau zijn eigen identiteit wordt geboden. Over het algemeen integreren natuurlijke bossen, stenen en metalen voor een zeer weinig eigentijdse esthetiek.

In de suites zetten eiken hoofdenborden en grijze viltwandbekledingen een gezellige scène in, terwijl low-profile meubels het uitzicht op de ansichtkaart niet blokkeren. Voor nog meer verbluffend landschap, ga je evenveel als de 16e verdieping op het dak, koperen geesten en bezienswaardigheden, en vestig je in een van de banketten die knetterende vuurzitjes omringen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *