Procter & Gamble household Plaatsing van de koffietafel

Plaatsing van de koffietafel

Q. Ik ben dol op de manier waarop u ons altijd aanbeveelt om meubels uit de buurt van muren te houden. Ik heb mijn twee banken tegenover elkaar gelegd met de salontafel ertussenin, maar ik weet niet zeker hoe ver de banken van de salontafel zouden moeten komen. En welke minimale hoeveelheid ruimte heb ik erachter nodig? Ook bewegen de banken altijd (ik ga voor een overzichtelijke, tapijtloze kamer) – wat kan ik hieraan doen?

– C.W., King City, Ont.

A. Om een ​​comfortabel zitgedeelte te creëren, zou u 16 “tot 18” ruimte rond uw salontafel moeten hebben. Wat betreft uw banken, als de ruimte wordt gebruikt als een hoofdcirculatiepad in de kamer, zorg er dan voor dat u ten minste een breedte van 4 ‘tussen de achterkant van de bank en de muur (of ander meubel) toestaat, zodat u dat kunt Kom gemakkelijk door. Als het geen circulatiepad is, maar je hebt nog een meubelstuk zoals een boekenkast tegen een muur, staat dan minimaal 18 ”toe tussen de achterkant van de bank en de voorkant van de boekenkast voor toegang tot de planken. Als er laden of kasten zijn, staan ​​dan dichter bij 36 ”toe, zodat u ze zonder problemen hebt om ze te openen.

Sommige economische rubberen ricinusbekers zullen helpen om te voorkomen dat je banken rondschakelen en zullen ook je vloeren beschermen. Ze zijn meestal verkrijgbaar in verschillende maten, in ronde of vierkante vormen en in bruin of beige rubber die overeenkomen met de kleur en de grootte van uw meubelpoten. Ze zijn verkrijgbaar in hardware -winkels, warenhuizen of bij verkopers die merchandise van het type ‘opslagoplossingen’ dragen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *