Procter & Gamble Uncategorized Faradite onthult gravure Service om TAP-5 Wise House Switches

Faradite onthult gravure Service om TAP-5 Wise House Switches

Faradite’s nieuwe gravure-service aan te passen, brengt gepersonaliseerde slimme schakelaars naar uw huis.

De nieuwe gravure-service wordt aangeboden op hun TAP-5-verscheidenheid aan hedendaagse controlepunten die compatibel zijn met 24V House Automation Systems. De TAP-5 levert vijf interactiepunten die kunnen worden geconfigureerd om de lichten, jaloezieën, muziek van een huis te regelen en allemaal uit één punt te verwarmen.

Met de hoeveelheid prestaties die worden aangeboden uit de TAP-5, helpt het labelen van elk punt van controle dat mensen in gedachten houden wat wordt gecontroleerd door welke actie op de schakelaar. Fantastisch voor routinematige gebruikers die een herinnering vereisen, maar ook fantastisch voor gasten die onmiddellijk zullen begrijpen welke functie ze controleren alleen door de schakelaar te bekijken. Wijze huizen vereiste om op grote manieren ‘slim’ te zijn. Verwijder zowel labels als intuïtieve winst toegang tot de functies die mensen willen is een echt geweldige locatie om te beginnen en voorkomt dat mensen overweldigd worden of worden uitgesteld door complexe interfaces.

De gravure-service wordt aangeboden op het geborstelde koper en roestvrijstalen tap-5-schakelaars (aangepaste gravure die niet op de Matt White wordt aangeboden). De TAP-5-schakelaars in vorm-backboxen in het VK, niettemin, net als alle andere Faradite Tap-schakelaars, worden ze ook aangeboden voor EU-dozen.

Faradite zegt dat ze deze service hebben geïntroduceerd in directe actie aan reacties van zowel gebruikers als installateurs en dat elke klant iets kan produceren dat speciaal voor hen is.

De nieuwe op maat gemaakte gravure-service wordt vanaf vandaag aangeboden. Inspecteer de video en de onderstaande link op veel meer info.

faradite.com

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest4
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *