Procter & Gamble household Badkamer ijdelheden

Badkamer ijdelheden

Ik renovatie van mijn kelderbadkamer deze zomer. Ik had een badkamer ijdelheid in gedachten en kocht het ongeveer acht maanden geleden, dus ik zou helemaal klaar zijn voor toen de aannemer kwam. Het was de kleinste gootsteen die ik ooit heb gezien, ongeveer 10 “x 20”! Maar ik heb nu ontdekt dat we wat meer ruimte in de ruimte hebben, dus ik ga iets groters krijgen.

Ik denk dat een ijdelheidsgebied een van de belangrijkste delen van de badkamer is, vooral voor gasten – ze kunnen niet baden of douchen in je badkamer, maar we weten allemaal dat ze hun handen zullen wassen en zichzelf in de spiegel zullen bekijken!

Er zijn op dit moment zoveel keuzes in badkamer ijdelheden en het leuke is dat je niet eens hoeft te wachten tot er tegenwoordig iets op maat is gemaakt. U kunt een gootsteen-, steen- of samengestelde teller bestellen en allemaal baseren op uw lokale ijzerhandel. De bovenstaande is van restauratiehardware.

Ik ga eigenlijk voor een wandgemonteerde gootsteen, omdat ik de opslagruimte niet nodig heb en een open en luchtige look wil, vergelijkbaar met de gootsteen hierboven. Hier zijn enkele andere waar ik inspiratie uit heb gehaald:

Bekijk onze fotogalerij van het kleine badkamers voor meer ijdelheidsinspiratie.

Fotocredits: 1. House & Home december 2009 nummer, fotografie door Michael Graydon2. Huis en thuis juli 2007 nummer, fotografie door Michael Graydon3. House & Home april 2010 nummer, fotografie door Michael Graydon4. Maison & Demeure januari 2010 Issue, Photography van Jean Longpre5. House & Home december 2006 nummer, fotografie door Virginia MacDonald

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *