Procter & Gamble Uncategorized Zie actrice Shay Mitchell’s Marokkaanse-meets-mediterrane patio

Zie actrice Shay Mitchell’s Marokkaanse-meets-mediterrane patio

Actrice Shay Mitchell werd geboren in Mississauga, Ontario, echter, afgaande op haar achtertuin, is ze volledig in huis met California Outside Living. Shay heeft het beste begrepen voor het spelen van Emily Fields in behoorlijk beetje leugenaars, haar buitengebied opnieuw ontworpen door Donna Garlough voor Allmodern, de broers en zus van Wayfair.ca. Hier is een uitsplitsing van precies hoe het paar de Marokkaanse-meets-mediterrane make-over heeft genageld.

Jewel-achtige metalen lantaarns bungelen van de bomen, terwijl de bank weelderig is gekleed in grote kussens. “Ik hield van alle nieuwe zitplaatsen, evenals bitdetails zoals de kussens op mijn bank rond de tafel en lantaarns,” zegt Shay.

Kandelaars kunnen in gebruik worden genomen voor ander gebruik. Hier behandelen zowel vetplanten als luchtplanten een sculpturale hoge kwaliteit wanneer ze worden ingekapseld in gefacetteerd glas.

Een eindfunctie is een natuurlijke verzamelplek. “Ik hou van de traanstoelen rond de eindput. Het is nu zo’n fantastisch beetje Nook voor het lezen of rondhangen rond het vuur, ”merkt Shay op.

Een kunstzinnige planter in een frisse witte tint geeft zelfs veel meer effect voor de Fiddle Leaf Fig -boom. De composietsteen van de planter en het gebouw van glasvezel maken het licht van gewicht om rond te stappen, evenals afvoersgaten voorkomen dat de wortels in water worden geslagen.

“Ik had niet voldoende zitplaatsen om plezier te hebben in mijn achtertuin met vrienden, wat ik nu doe”, zegt Shay. In de lounge, rieten lounger stoelen en een stijlvolle zwarte paraplu toveren een zwembad op in een exotische locatie, terwijl de hangende stoel een gewenst accentstuk is.

“Ik vind het leuk om stukken voor mijn huis te krijgen van al mijn reizen,” zegt Shay. Een glimmende metalen keramische tuinkruk die lijkt alsof een Souk -ontdekking een luxe middelpunt is voor minder.

Een set cilindrische filigraan lantaarns zijn vrij overdag en zien er ‘s nachts geweldig uit. Een nautische orkaankandhouder krijgt een glamour-update met gevlochten goudkleurige touw. Een stijlvolle handdoek in hammam-stijl kan als een worp verdubbelen.

Manden zijn nuttig voor het opbergen van handdoeken en helpen bij het bijbrengen van de goed geteisterde wereldwijde accenten die Shay op zoek was, om haar patio veel meer karakter te bieden.

“Shay had een paar concepten in gedachten voor het gebied – vooral, ze wenste een lange tafel met een organisch maar toch eigentijds gevoel, en om een ​​exotische, Marokkaanse sfeer met accenten te kunnen produceren. Ze houdt ervan om te entertainen, dus het was cruciaal voor haar om een ​​schoppende omgeving voor haar gasten te kunnen produceren, ”zegt Donna. Synthetische bamboe-frame stoelen met bruine fit samen weven zijn comfortabel voor lange diners, en kunnen evenveel staan ​​als de elementen.

Breng een wereldwijd gevoel naar uw tafelblad met lasergesneden kaarsenhouders die een eigentijds geometrisch patroon typen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *