Procter & Gamble Uncategorized More House Show Discovers

More House Show Discovers

met zoveel te zien op de National House Show, ik kon mogelijk niet alles in één blog vastleggen! Hier is nog wat motivatie om over te kwijlen. (Deze blog en de BIT Jobs Guide worden gesponsord door NHS, die loopt tot 28 februari in het Direct Energy -gebouw op de tentoonstellingslocatie in Toronto.)

Als je je ooit hebt afgevraagd hoe je tellers van je keuken eruit zouden zien met Natural Stone, is dit je mogelijkheid om wat onderzoek te doen. De show heeft tonnen verkopers met cabines vol stenen monsters. Van graniet tot marmer tot speksteen, ze hebben je gedekt. Vraag de brandende zorgen en bekijk de monsters van dichtbij en persoonlijk.

Hier is een prachtige gootsteen gebouwd van natuurlijke speksteen, een aloude methode die er vandaag nog fris uitziet. Deze is door kastwerken van St. Catharines.

Ga voor eigentijdse keukens naar Muti Kitchen Area & Bath – zo soepel en eigentijds! Werk samen met deze jongens en je hebt de meest show-stop-keuken op het blok!

Een van de allerbeste methoden om de energie -effectiviteit te verbeteren – evenals CurB -charme – is om te investeren in ramen van hoge kwaliteit. De National House Show heeft zoveel voorbeelden om uit te kiezen dat je zeker iets zult ontdekken dat bij je huis past.

Of precies hoe zit het met het upgraden van uw garagedeuren? Is er iemand voor een zachte coach thuislook? Deze Richards-Wilcox-deuren zijn zo knap en tijdloos!

Terug naar het interieur van uw plaats. Als je de laatste tijd interesse hebt betaald naar huis en huis, zul je begrijpen dat de grootstedelijke boerderijlook heet, hot, hot is! Breng het lookhuis met teruggewonnen houten vloeren. De Northern Wide Plank Business Booth biedt u om over te dromen.

Een andere fantastische methode om tijdverspilling toe te voegen aan uw locatie is met vintage kaarten. David Burns Antiques heeft een geweldig stand met vintage producten tegen geweldige prijzen. Ze hebben ook antieke architecturals, botanicals en …

… Handkleurige bug-illustraties in de late 19e eeuw! Zo cool!

Fredericks Perzische tapijten heeft zoveel perfecte tapijten voor al je kamers.

Voor sommige externe levende inspiratie ga je naar Andrew Richard Styles voor het allerbeste in zowel hedendaagse als traditionele buitenmeubels. Ik hou van deze chaise, evenals die gedrukte kussens zijn zo fris!

Of probeer voor sommige traditionele Canadiana een kleurrijke Muskoka -stoel van Bosman House Front. Ze zijn gemaakt van gerecyclede kunststoffen! Home & House-medewerker Lisa drijft dit voor mij.

Als dat niet op uw boot drijft, zou deze gigantische stoel moeten. Vereist niet iedereen thuis een gigantische tuinstoel? Hoe dan ook, je zult het vereisen als je klaar bent met het kammen met alles wat de National House Show te bieden heeft. Ga het nu inspecteren – ik ben gepoept!

Koop uw kortingspercentage voor de National House Show Online, en bespaar $ 5 door de promotiecode te gebruiken: huis. De show is op tot 28 februari. Krijg plus oplossingen voor al uw huisverhalende dilemma’s (en een mogelijkheid om prijzen te winnen) in onze bit -banengids.

Fotocredits: Michael Penney

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *