Procter & Gamble Uncategorized Telcanto release nieuwste update

Telcanto release nieuwste update

Telgen heeft zojuist nieuwe versies van hun Tecanto Jukebox -software uitgebracht …
“We zijn verheugd om de release van Telcanto Server en Pocket PC -client v1.2.0 aan te kondigen. Deze release bevat tal van nieuwe functies, waarvan sommige beschikbaar zijn gesteld in eerdere bèta -releases. Het volgende is een samenvatting van de nieuwe functies:

UPNP -ondersteuning – Telcanto -server kan nu fungeren als een of zowel een UPNP -mediaserver als een UPNP Media Renderer. De ondersteuning van de mediaserver stelt het in staat om muziek te serveren aan spelers zoals de Roku Soundbridge en Netgear MP101.

XAP Support – Telcanto Server ondersteunt het XAP -schema voor audio- en mediabesturing v2.2. Als XAP -ondersteuning is ingeschakeld, zal Telcanto fungeren als een XAP -speler, die kan worden bestuurd door een andere XAP -toepassing zoals XAP -desktop. Bovendien wordt een nieuw XAP -spelersype ondersteund, waardoor Telcanto een externe XAP -speler kan besturen.

Opdrachtregelinterface – Opdrachten kunnen worden uitgegeven via een TCP/IP -poort om de speler te besturen en de status “nu afspelen” te bieden.

Uitgebreide ondersteuning van het internetradiostation, waaronder LIVE365 en RadioIO. Deze zijn beschikbaar voor selectie, zowel via de Pocket PC -client als via de UPNP -mediaserver.

Ondersteuning voor FLAC -bestanden – Deze worden automatisch getranscodeerd naar MP3 als het door een exstreamer speelt, of naar een UPNP -speler die geen FLAC -formaat ondersteunt.
U kunt de nieuwe versie downloaden van www.telcanto.com

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Meer

WhatsApp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *