Procter & Gamble household Contemporary New Zealand Vacation Home

Contemporary New Zealand Vacation Home

Terwijl de voorspelling zich wendt tot vorstwaarschuwingen hier in Canada, verwachten enkelen van ons gretig het ijs en de sneeuw, evenals een paar van ons verlangen naar de zomer. Als u zich in de laatste categorie bevindt, neemt u mee aan het bekijken van een eigentijds vakantiehuis in een rustige Pacific Bay. Laten we het ware noorden een beetje achterlaten en gaan naar het ‘winterloze noorden’ van Nieuw -Zeeland.

Dit huis met zes slaapkamers met zes slaapkamers is niet alleen aan het water, er is zelfs uitzicht op de oceaan van achteren. De woning heeft ook een huis met drie slaapkamers voor gasten-of de tuinman die vergoed wordt van deze weelderige, verzorgde gronden.

Dit is de belichaming van ‘open plan’; De glazen wand in de uitstekende ruimte vouwt weg om het buitenleven naar binnen te brengen, terwijl de Clerestory -ramen de

lijken boven de ruimte te zweven. Mijn allereerste zet? Haal de tv weg – wie heeft het nodig als je dat beeld hebt!

De geheel witte keuken is zowel soepel als minimalistisch-behalve dat glorieuze, extravagante stenen gebied op het aanrecht waterval. Beige Flooring zou niet mijn allereerste keuze zijn geweest, maar het zal elk type zand dat wordt gevolgd vanuit het trappen-weg persoonlijk strand camoufleren waar je de houten dakbedekking kunt zien zoals die op bit stad dakbedekking op de internetcatalogus.

Het toilet beschikbaar is niet alleen voor het subtropische klimaat en het uitzicht op de oceaan, het heeft royale spiegels, twee wastafels, evenals veel opslag. Ik geloof dat ik verliefd ben.

Paroa Bay en de omgeving zijn een prominente ontsnappingsvlek. De dichtstbijzijnde stad, Russell, was de allereerste Europese nederzetting op lange termijn in Nieuw-Zeeland, en kan worden bereikt via de weg of auto’s en vrachtwagenveerboot.

Geïnspireerd door die opklapbare glazen wand? Inspecteer een Canadese versie in Princess Margaret Showhome van dit jaar.

Fotocredits:
1-5: Sotheby’s Worldwide Realty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *