Procter & Gamble household Yeti integreert het beheer van uw wijze huis in een enkele app

Yeti integreert het beheer van uw wijze huis in een enkele app

Yeti wil uw hele wijze huis beheren vanuit een enkele app op iOS of Android. We hebben het team gevraagd ons te vertellen wat het kan doen …

Hoe

U kunt momenteel Philips Hue, LIFX of WEMO gebruiken om uw wijze huisverlichtingssysteem te automatiseren. U kunt Nest of Netatmo gebruiken om het verwarmingssysteem slimmer te maken en wat geld te besparen, evenals energie, evenals vele andere wijze gadgets zoals Sonos-luidsprekers of TP-Link Wise-pluggen.

Elke wijze gadget heeft echter zijn eigen mobiele app. Dus als u uw lichten wilt beheren, maar het zijn gadgets van verschillende merken, u vereist meer dan één app.

Als u maar één merk in huis hebt, kunt u weggaan met het besturen van uw systeem met de fabrikant -app, maar het is helemaal niet verstandig om tussen apps te schakelen. Dus wat kunt u hieraan doen?

Yeti Wise House is een app waarmee individuen hun wijze huishoudelijke apparaten kunnen beheren, ongeacht hun merk. Gebruikmakend van Yeti, kunt u uw verlichtingssysteem beheren met slechts één app. Het biedt u ook een enkele interface om uw verlichting, verwarming, ruissystemen te beheren, in waarheid uw hele wijze huis.

Hoe ziet een Wise House -ervaring eruit met Yeti?

Yeti stelt u in staat om al uw Wise House -gadgets te beheren met slechts één enkele interface. Op dit moment is het compatibel met het naleven van merken:

Philips Hue, Lifx, Yeelight & Belkin Wemo Lights

Sonos Noise Products

TP-Link & Belkin Wemo Wise Plugs

Nest- en netatmo -thermostaten

Netatmo -camera’s en bewegingsdetectoren

De allereerste keer dat u de app opent, scant Yeti uw huisnetwerk op zoek naar deze wijze huismodules. Zodra het het scanproces voltooit, worden al uw gadgets weergegeven in het huisscherm.

Je kunt ze ook handmatig toevoegen of nieuwe voorstellen met de in-app supportchat als Yeti ze momenteel niet ondersteunt.

Als je meer dan een paar gadgets hebt, wil je ze misschien op plaats of type organiseren. Yeti stelt u in staat om uw wijze gadgets in groepen te organiseren voor snellere en gemakkelijkere toegang.

Maak een ambiences met behulp van Yeti’s Appeals -functie

Yeti kan ook specifiek gedrag van uw wijze apparaten activeren. U kunt uw apparaten vooraf instellen voor een specifieke omstandigheid en vervolgens allemaal activeren met een enkele tik.

Stel je een scène voor waarin je een film wilt kijken met al je lichten gedimd. Het enige dat u nodig heeft, is een ‘charme’ produceren die die configuratie behoudt en deze met slechts een enkele kraan veroorzaakt, in plaats van de lamp per lamp te moeten gaan om de helderheid van elk en elk van hen te verminderen.

Plan uw gadgets om onmiddellijk te werken met behulp van routines

Yeti kan u helpen om repetitieve dagelijkse taken te automatiseren waarvan u wilt dat uw gadgets uitvoeren. U kunt bijvoorbeeld een routine produceren om uw lichten aan te zetten om u ‘s ochtends wakker te maken of uw verwarmingssysteem een ​​uur aan te zetten voordat u naar huis verschijnt. Stel de routines in wanneer net als Yeti de taken voor u routineert.

Bezoek Getyeti.co en download vervolgens de iOS- of Android -app en geef deze een poging.

Deel dit:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Meer

Whatsapp
Afdrukken

Skype
Tumblr

Telegram
Zak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *