Procter & Gamble Uncategorized Alle paarden van de koning …

Alle paarden van de koning …

… en alle mannen van de koning, konden mijn gezichtsloze keramische pooch niet weer samenbrengen.

Nou, misschien zouden ze kunnen, maar ze waren er niet in de buurt. Dus ik probeerde het zelf te doen, gebruikte alleen de liefde van een moeder (en wat ongelooflijk lijm).

Onze favoriete video’s

Nieuw hout er oud uit laten zien
Hoe je in de winkel gekochte hout een verouderde, teruggewonnen uitzoek kunt geven naar een bouwproject door het te verontrusten en afgezwakte houten vlek aan te brengen.

Meer video’s

0 seconden van 2 minuten, 28 seconden

Live
00:25
02:03
06:56

En omdat ik een freak over dampen ben, deed ik het op de achterterras terwijl Clara dutte (babymonitor in de hand).

Vrijwel meteen werd de dingen waanzinnig.

WOMP-WOMP. Niets kwam overeen en het zag er allemaal gek en gekarteld uit.

Ik denk dat het feit dat sommige scherven gewoon te klein waren om te houden en Reglue alles weggooide. En op de een of andere manier was er een aanzienlijk stuk uit de bovenkant van het hoofd van mijn geliefde pup die op mysterieuze wijze verdwenen was. Ik bedoel, ik zou kunnen proberen gips of stopverf te gebruiken om dingen in te vullen en te proberen dingen glad te strijken en vervolgens het hele ding te spuiten. Of ik zou de rest van zijn gezicht kunnen verbrijzelen in de hoop een headless lamp/paraplu -stand/ -planter te creëren, enz. (Jullie hadden geweldige ideeën voor ons toen we de catastrofe hier onthulden), maar ik denk dat mijn liefde van keramische dieren op het gezicht hangt op het gezicht . Het is het schattigste deel, dus zonder dat is hij gewoon niet zo lief en charmant. Een beetje zoals mensen denk ik. Hoofden zijn cruciaal voor mij, wat kan ik zeggen.

Hoe dan ook, ik ben heel blij dat ik het de oude universiteit heb gegeven en verrassend in vrede over de hele zaak. Misschien zou een gigantische keramische huisdierhond in de gang niet het beste idee zijn geweest als Clara toch begint rond te dodelen. Ik denk dat ik – durf ik het te zeggen – klaar om mijn geliefde keramische pooch los te laten. Zoals hoe Rose zegt dat ze Titanic nooit zal loslaten, maar laat dan meteen Hottie Leo los en hij zinkt naar de bodem van de zee (overgaat tot 3 minuten).

Trouwens, niet om ongevoelig te zijn, maar ik heb nog steeds mijn verbluffende betonnen greyhound om de leegte te vullen …

Meer artikelen van Young House Love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *